15-jarig jubileum Tribion/VPO

Donderdag 1 mei viert Tribion/VPO haar 15 jarig jubileum. Het bedrijf blikt terug op een aantal hoogtepunten van de afgelopen jaren:

1999
In 1999 is het bedrijf vanuit Woudrichem begonnen met het leveren van een traditionele ICT-dienstverlening: het beheren van servers bij de klant op locatie.

2005
In de loop der jaren zag men een verschuiving binnen de ICT wereld ontwikkelen. De visie van het bedrijf op de toekomst was dan ook de ‘online werkplek’. Vanaf dat moment (2005) heeft het bedrijf zich volledig gericht op de lancering van het VPO-concept de ‘VPO-online werkplek’. Toen als één van de eersten in Nederland, maar nu niet meer weg te denken.

2007
Door groei in zowel het klantenbestand als in de personeelsbezetting is het bedrijf in 2007 verhuisd naar het huidige pand op Dombosch II.

2014
15 jaar later kijkt het bedrijf dankbaar terug op alle ontwikkelingen die men heeft meegemaakt. Daarnaast staat er ook dit jaar weer een verhuizing gepland naar een nieuwe pand op Dombosch I (Meerval 7). Medio september zal men de dienstverlening vanuit dit nieuwe pand voortzetten.

Meer info over het bedrijf is te vinden op www.vpo.nl.