150e klant voor Stichting Glasvezel Dombosch!

Het bedrijf Stokman B.V. (gevestigd aan de Brasem 18 in Raamsdonksveer) heeft nu ook de beschikking over snel glasvezelinternet.

Stokman B.V.
Stokman B.V. heeft de stap naar glasvezel gemaakt vanwege de overgang naar Internettelefonie (VoIP). Met het gebruik van glasvezel is er voldoende snelheid beschikbaar voor telefonie en ook om software en data vanuit ‘de cloud’ te benaderen.

Groei
Sinds 2012 levert Stichting Glasvezel Dombosch snel Internet op het industrieterrein Dombosch. Enkele jaren later is het netwerk uitgebreid naar Keizersveer. Inmiddels maken er 150 bedrijven gebruik van de diensten van Stichting Glasvezel Dombosch. De verwachting is dat door groei van online applicaties en dataverkeer er meer bedrijven zullen volgen.

Ontwikkelingen
Er wordt continu gekeken hoe het netwerk geoptimaliseerd kan worden. Zo is er inmiddels een tweede glasvezelknooppunt waardoor een redundante verbinding mogelijk is. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een draadloze (breedband)verbinding die als extra back-up ingezet kan worden.

 

 

Bron: Glasvezel Dombosch