VOG-vergadering 4 oktober in stadion RKC

Recentelijk zijn er contacten gekomen tussen het bestuur van ondernemersvereniging VOG en RKC Waalwijk. RKC Waalwijk heeft hierbij aangeboden eenmalig gebruik te maken van het Mandemakers-stadion voor de eerstvolgende VOG-vergadering.

De VOG-vergadering woensdag 4 oktober as zal daarom plaatsvinden in de RABO lounge van het stadion van RKC Waalwijk. Programma zal ongeveer als volgt zijn:

  1. Aanvang 20u, verassende ontvangst in het Mandemakers Stadion
  2. Vergadering VOG
  3. Presentatie over RKC Waalwijk, oa algemeen en technisch beleid door Henry van der Vegt (algemeen directeur)

Over enkele weken zullen alle VOG-leden een uitnodiging ontvangen voor dit evenement. Zoals gebruikelijk zal dit een functionele en nuttige vergadering zijn. Door echter gebruik te maken van de lokatie zullen er ook wat verassende activiteiten zijn. Komst zal daarom zowel zinvol als leuk zijn.