Van de Lande BV wint ondernemersprijs

Bij het nieuwe evenement de Aanloop werd door de gemeente woensdagavond de winnaar van de ondernemersprijs bekend gemaakt. De ondernemersprijs werd uitgereikt door wethouder Laurijssen die hieraan voorafgaand een sprankelende toespraak hield waarin de fittingen, aanboorzadels en afsluiters de toehoorders in woordelijke zin om de oren vlogen. Directeur Theo van de Lande van het winnende bedrijf van de Lande BV was duidelijk verrast en uitte vervolgens in een korte toespraak vooral zijn trots en dank.

Met circa 100 medewerkers mag Van de Lande gezien worden als een toonaangevende leverancier in Europa van de door hen geproduceerde materialen waarbij het innovatieve karakter in het bedrijf ook duidelijk aanwezig is. Als werkgever is het bedrijf zich tevens bewust van het sociale karakter dat bij een dergelijk bedrijf hoort en gaat hier op een zeer positieve manier mee om richting oa medewerkers en samenleving. Het bedrijf is een voorbeeld van de vele bedrijvigheid die binnen de gemeente actief is en de positieve uitstaling die het totaal aan bedrijvigheid hiermee voor de gemeente realiseert.