ALERT beveiliging is Belangrijk!

In de nacht van 28 op 29 september heeft de bewaker van ALERT op Dombosch inbraak geconstateerd, voorkomen, politie en meldkamer gebeld en vervolgens geholpen daders op te pakken!

alertsecurity

VANNACHT was het spannend op Dombosch. Het dieven gilde was serieus op pad. In het bijgaande ALERT surveillance rapport staat duidelijk dat hij net voor 01.00 uur verdachten bij het pand op Sterrekroos tegen kwam…

Hij zag twee verdachten aan de slag. Hij belde direct de Politie die een klein half uur later ter plaatse was. Gelukkig volgde de ALERT-man de ‘boeven’ op de voet. En informeerde de meldkamer met kenteken en alle kenmerken van ‘de heren’.

Toen de politie ter plaatse was zijn de dieven in de kraag gevat en afgevoerd. De Politie heeft alle sporen onderzocht en rapport opgemaakt. Rond 03:30 uur was deze spectaculaire actie afgerond en kon de ALERT-man weer verder met zijn werk.

Hier is duidelijk aangetoond dat de bemande beveiliging op onze industrieterreinen werkt. Camera’s alleen zijn niet afdoende, opvolging is van groot belang. De VOG is groot voorstander van beveiliging op het industrieterrein maar ook in het winkelcentrum. Graag vernemen we uw mening onderaan dit bericht of in de volgende Poll.

Bron: VOG / Alert

Een gedachte over “ALERT beveiliging is Belangrijk!

  1. Ik ben het helemaal eens met het VOG camera’s en beveiliging ook voor het winkel centrum. Ik voel mij ook niet in mijn privacy aangetast door camera’s. De veiligheid van de winkeliers en de medewerkers gaan voor.

Reacties zijn gesloten.