Network Coffee. Echt netwerken!

Zoals gebruikelijk iedere eerste maandag van de maand houden we ook op maandag 5 december weer een Network Coffee voor alle ondernemers in de gemeente Geertruidenberg.

Deze wordt weer gehouden in Restaurant de Triangel in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 uur.

Tijdens de komende Network Coffee is er geen presentatie maar gaan we eens echt netwerken. We laten de groep aan tafels rouleren zodat je op deze dag ook echt iedereen te spreken krijgt en binnen een paar minuten kunt bepalen of je iets voor elkaar of voor de ondernemersvereniging kunt betekenen.

Denk dan ook alvast na over je eigen pitch, iedereen zou in staat moeten zijn om binnen 1 minuut zijn/haar bedrijf te presenteren en aan te geven wat je van de netwerkbijeenkomst verwacht met een lekkere bak koffie of thee erbij.

De Network Coffee is bedoeld voor ondernemers die, aan het begin van de werkweek, even met elkaar willen bijpraten of juist de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen en ideeën op te doen. Een goede manier om ondernemend Geertruidenberg steviger op de kaart zetten.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg nummer 1 in Raamsdonksveer van 09.00 tot 11.00 waarbij alle ondernemers welkom zijn. Restaurant de Triangel is een plek die voor iedereen makkelijk te bereiken is en voldoende parkeergelegenheid biedt.

Bron: VOG bestuur