Verslag VOG Network Coffee 5 december 2016

Afgelopen maandag was er weer een Network Coffee in restaurant De Triangel in Raamsdonksveer, welke, ondanks dat er geen speciale presentatie was gepland, toch geslaagd mag heten.

Dit keer was er geen presentatie gepland maar juist een netwerkbijeenkomst waarbij het de bedoeling was dat ondernemers op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek konden raken. Het was gepland om rond de klok van 9.45 uur de ondernemers te laten rouleren als dat niet vanzelf gebeurde, maar dit was niet nodig en gebeurde vanzelf.

De network coffee is inmiddels 14 keer geweest en de groep, welke iedere eerste maandag van de maand bij elkaar komt rouleert nog steeds en er zijn in het afgelopen jaar ook diverse nieuwe samenwerkingen ontstaan, wat ons leert dat er zeker behoefte is voor een dergelijk evenement iedere maand.

img_8398  img_8396

Volgende maand is er geen Network Coffee maar een Nieuwjaarsontbijt. Ook niet op de eerste maandag van de maand omdat dit te dicht bij de feestdag ligt en midden in de vakantie valt. Deze keer wordt de bijeenkomst dus gehouden op maandag 9 januari. Op deze dag hebben we voor geïnteresseerden een wandeling gepland door het Koningspark om 8.00 uur, met aansluitend het nieuwjaarsontbijt om 9.00 uur. Maar je kunt natuurlijk ook alleen voor het nieuwjaarsontbijt aanschuiven.

Voor beide evenementen is het deze keer noodzakelijk om jezelf even aan te melden, zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Aanmelden kan via onze site .

Het nieuwjaarsontbijt wordt gehouden in Restaurant De Triangel in Raamsdonksveer en zal plaatsvinden tussen 09.00 – 11.00 uur.

Bron: VOG bestuur