Ramkraak op Plus supermarkt Raamsdonksveer mislukt: dader probeerde sigaretten te stelen

Een auto heeft in de nacht van zaterdag op zondag de deur van de Plus Supermarkt aan de Burgemeester Krijgsmangeerde in Raamsdonksveer geramd. Het lukte de dader niet om spullen te stelen. Dat meldt de politie.

plus-ramkraak

De auto reed rond 02.30 uur tegen de deur. De eigenaar van de winkel heeft camerabeelden van de ramkraak. Hierop is te zien dat een grijze of zilverkleurige auto de deur ramt. Het gaat vermoedelijk om een oude Cadillac. Het voertuig raakte beschadigd.

De inbreker ging vervolgens de zaak binnen. Hij liep meteen naar het schap met de sigaretten. Het schap was afgeschermd met rolluiken. Vermoedelijk zag hij dat het hem niet snel zou lukken om sigaretten te stelen en ging hij er zonder buit vandoor.

De politie was volgens een woordvoerder binnen enkele minuten ter plaatse. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de dader, maar die werd niet gevonden.

De inbreker is ongeveer 30 jaar oud. Hij droeg een zwarte, gewatteerde jas en een zwart petje.

De politie doet onderzoek.

Bron: BNdeStem.nl

 

Lees ook: Ramkraak op Plus mislukt

Afgelopen nacht is met een auto rond 02.30 uur de toegangsdeur van de supermarkt geramd. De dief was vermoedelijk uit op sigaretten, maar is zonder buit met zijn beschadigde auto weggereden.

Op camerabeelden is vastgelegd dat met een zilverkleurige of grijze oud model auto met langwerpige achterruit de deur wordt geramd. Hierna kwam een inbreker de zaak binnen. Het lijkt te gaan om een circa 30 jaar oude man met een zwart gewatteerde jas en een zwart petje. De dief liep direct naar het schap van de sigaretten maar zag vermoedelijk dat het niet snel zou lukken om daaruit pakjes weg te nemen. Hij verliet daarop zonder buit de winkel.

Hij werd ondanks een zoekactie in de omgeving niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in.

Bron: DitisGeertruidenberg.nl