BOB Masterclass in Fort St Gertrudis

Kom op dinsdag 14 maart naar de BOB Masterclass en/of BOB Borrel in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg. Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Nu doet Fort St. Gertrudis dienst als een van de unieke locaties van de Arjan van Dijk Groep voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, evenementen en feesten.

regio-business

Bij uitstek geschikt voor een BOB Borrel! Wissel visitekaartjes uit met andere ondernemers en praat bij met bestaande relaties. Dit alles onder het genot van een hapje en een heerlijk welkomstdrankje. Deze BOB Borrel is wederom geheel verzorgd, alleen drankjes zijn voor eigen rekening.

BOB Masterclass met George Parker ‘Marketing & Sales: Get real about illusions’
Hoe creëer je een vraag waarop jouw product het antwoord is? George Parker is succesvol consultant, spreker en stand-up illusionist/mentalist en vertelt over beïnvloedingstechnieken die je kunt gebruiken in je marketingstrategie. Hij gaat ook in op marketing 2.0 en marketingfraude. Verrassend genoeg laat hij met dat laatste (en de nodige illusies en mentalisme) zien en beleven hoe je denken, emoties, beslissingen en gedrag beïnvloed worden. Het doel van de masterclass is je bewust maken van hoe je klanten kunt sturen en hoe je dit kunt blijven doen. George hoopt dat de deelnemers hun marketing gaan herzien. ‘Het moet persoonlijker worden, een echte beleving.’

BOB Talkshow met Kristel Groenenboom
Misschien heb je het gemerkt; ons blad wordt persoonlijker. De autobiografische verhalen van ondernemers zijn zonder uitzondering boeiend. Wat maakt een mens tot de unieke ondernemer die hij of zij geworden is? Herkenbare, verrassende en zelfs leerzame artikelen, die de moeite van het lezen waard zijn. Om persoonlijk kennis te maken met zo’n bijzondere ondernemer, lanceren wij iets nieuws: BOB Talkshow. Laagdrempelig, informatief, interactief en entertainend.

Een dag voor de verkiezingen zit bij BOB Talkshow Kristel Groenenboom, van 18.00 tot 18.30 uur in een aparte ruimte, aan tafel bij Henrike Brouwer. Kristel is directeur/eigenaar van Containerservice Groenenboom uit Oosterhout. Deze jonge, succesvolle ondernemer interviewde Mark Rutte, lunchte met prinses Maxima en vindt het absurd dat vrouwen vaak niet zo serieus genomen worden als mannen. Ze ziet zichzelf als een vechter, heel ambitieus en extreem perfectionistisch. Als reden daarvoor geeft ze zelf: ‘Pa heeft me niet aan het handje meengenomen, daardoor kwam ik mezelf tegen en heb ik moeten vechten. Uiteindelijk heeft dat me sterk gemaakt.’

Op de bres voor vrouwelijke ondernemers en nooit om een woord verlegen; wij denken dat het een interessante tweede editie van BOB Talkshow gaat worden! De BOB Talkshow is van 18.00 tot 18.30 uur.

Geen lid? Bezoek eenmalig en vrijblijvend de BOB Borrel
Je bent van harte welkom om eenmalig kennis met ons te maken als je nog geen lid bent. Dit kan zelfstandig of als introducé van een van onze leden. In beide gevallen dien je jezelf nog wel aan te melden via ‘Direct aanmelden‘ rechtsboven op deze pagina. Bij de BOB Masterclass is beperkte ruimte, leden van Regio Business geven we voorrang.

Tweet over dit BOB Event met #BOBBorrel.

Houd ook onze BOB Update en social media in de gaten voor updates! Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Vul dan via deze link je e-mailadres in.

Programma
Datum: Dinsdag 14 Maart
Waar: Fort St. Gertrudis
Adres: Haven 54, 4931 AH Geertruidenberg

15:00 uur – 15:30 uur: Ontvangst BOB Masterclass
15:30 uur – 17:00 uur: BOB Masterclass met George Parker ‘Marketing & Sales: Get real about illusions’
17:00 uur – 18:00 uur: Ontvangst BOB Borrel
18:30 uur – 18:45 uur: Officiële opening
18:45 uur – 21:00 uur: Culinaire buffetten
21:00 uur – 23:00 uur: Borrelen & ontmoeten
18.00 uur – 18.30 uur: BOB Talkshow met Kristel Groenenboom