Network Coffee : GENiaal

Op maandag 3 april wordt vanaf 9:00 uur weer een Network Coffee gehouden in Rest. De Triangel aan de Oosterhoutseweg 1 in Raamsdonksveer voor alle ondernemers in de gemeente Geertruidenberg. Deze staat in het teken van GENiaal.

Zoals de meeste ondernemers weten, zijn we al een hele tijd bezig met de ontwikkeling van GENiaal, een initiatief voor verduurzaming van energie. GENiaal staat daarbij voor Geertruidenberg Energie Neutraal.
Tijdens deze Network Coffee zal Hein de Jongh een korte presentatie houden over de huidige stand van zaken en de Kick-off die steeds dichter bij komt. Kom dus vooral luisteren hoe straks GENiaal ook voor de ondernemer heel gunstig uit kan vallen.

De Network Coffee is bedoeld voor ondernemers die, aan het begin van de werkweek, even met elkaar willen bijpraten of juist de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen en ideeën op te doen.

De Network Coffee wordt gehouden in Restaurant De Triangel aan de Oosterhoutseweg 1 in Raamsdonksveer van 9:00 tot 11:00 uur waarbij alle ondernemers welkom zijn.
Met vriendelijke groet,
Huub Lommers, VOG bestuur