Hulp voor ondernemers

Bijna iedere ondernemer heeft wel eens een periode waarin het met het bedrijf niet gaat zoals het zou moeten. In dat soort situaties kunt u ‘155-Help-een-bedrijf’ van het MKB kosteloos raadplegen.

Voor welke vraagstukken?

Bij 155-Help-een-bedrijf kunt u terecht met al uw vragen wanneer u tegenwind ervaart. Denk hierbij aan een teruglopende omzet, een conflictsituatie, vragen over de financiering of organisatorische vraagstukken. Met behulp van een ervaren ondernemersadviseur wordt samen met u direct uw situatie in kaart gebracht en wordt er gekeken naar mogelijke oplossingen voor uw bedrijf.

Meer informatie

Op www.155.nl vindt u meer informatie over wat 155-Help-een-bedrijf voor u kan betekenen en of u zich herkent in bepaalde situaties. Op de website kunt u tevens een scan doen om te zien of u in aanmerking kunt komen voor een ondernemersregeling voor financiële hulp. Op werkdagen kunt u ook telefonisch contact opnemen met 155 via 088-9990155.