Werkzaamheden A27 bij Werkendam; op- en afrit nacht lang afgesloten

Rijkswaterstaat voert van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 mei onderhoud uit aan de op- en afrit (23) Werkendam van de A27 richting Utrecht.

De op- en afrit is hierdoor van donderdag 11 mei 21.00 tot vrijdag 12 mei 05.00 uur afgesloten. Daarnaast is de afrit van vrijdag 12 mei 21.00 tot zaterdag 13 mei 05.00 uur afgesloten voor verkeer komende vanuit Breda richting Utrecht.

Er is een omleiding waardoor weggebruikers rekening dienen te houden met extra reistijd tot 10 minuten. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en de verkeersmaatregelen. Bij slecht weer worden de werkzaamheden eventueel verplaatst naar een ander moment.

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2017 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Bron: BN De Stem