2e Informatieavond Gangboord-Haven

De tweede informatieavond over de herinrichting is op dinsdag 6 juni van 19.30 tot 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Inloop is vanaf 19.00 uur.

Op 19 april heeft de eerste informatieavond plaatsgevonden over de verdere herinrichting van het centrum van Raamsdonksveer, namelijk Gangboord en Haven. De afgelopen periode hebben wij benut om de opmerkingen en wensen te bespreken en, waar mogelijk, te verwerken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de tweede informatieavond op dinsdag 6 juni van 19.30 tot 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Inloop is vanaf 19.00 uur.

Wat kunt u verwachten?

Op de informatieavond presenteren wij voor het Gangboord het definitief ontwerp. Ook laten we dan zien wat er gedaan is met de gemaakte opmerkingen van de eerste informatieavond. De werkzaamheden voor Gangboord staan gepland net na de bouwvak. We benutten de komende periode om nadere keuzes voor de speelse vorm van ‘water in de Haven’. Daarnaast wordt de gemeenteraad gevraagd financiële middelen te reserveren voor de uitvoering van de Haven. Dit betekent dat wij nog geen definitief ontwerp voor de Haven presenteren. Wel lichten we de stand van zaken en randvoorwaarden toe. De eerder gemaakte opmerkingen op het voorlopige ontwerp betrekken wij uiteraard wel in de verder te maken keuzes en koppelen we op een later moment terug.

Kijk voor meer informatie over het project op de projectpagina.

Bron : Gemeente Geertruidenberg