VOG Velo, sportief netwerken iets voor jou?

Vrijdag 23 juni was de eerste VOG Velo, sportief netwerken in de vorm van een ronde wielrennen met aansluitend een hapje en een drankje, om elkaar weer eens op een andere manier te leren kennen.

Een leuk initiatief dat sport, werk en ontspanning bij elkaar brengt. De late aankondiging en het doordeweekse tijdstip resulteerde in een beperkte opkomst, maar desalniettemin is er een mooie ronde gefietst.

Rondje van 50 km
Er is een rondje van ongeveer 50 km gefietst. VOG-lid Profile Van Oord had spontaan een doos energierepen gesponsord toen ze hoorden van het initiatief. Vertrek en aankomst was bij VOG-lid To Daze Concept Store waar de middag eindigde met een biertje en tapasplankje. Zo is het erg leuk om weer eens op een andere locatie te komen. Wist je bijvoorbeeld dat VOG-lid The Travel Company op woensdag en vrijdag aanwezig is bij To Daze? En dat er bij To Daze ook een hele hoek met herenkleding is?

VOG Velo poll
We hebben nu een poll op onze website staan waarin we ook jouw mening vragen over deze vorm van netwerken. Want een volgende VOG Velo is leuk om te organiseren, maar we horen graag wat jij er van vindt. En als je mee wilt, of je de voorkeur geeft aan aan een zondag of een ander tijdstip. Een volgende VOG Velo zal in ieder geval ruim van te voren aangekondigd worden,
hou dus de mail en VOG-website in de gaten!

Sportieve groet,
John Gaasbeek – VOG Bestuur