Vernieuwen straatwerk Gangboord

Na de Keizersdijk en het Heereplein komt nu het Gangboord in centrum Raamsdonksveer aan de beurt…

Vanaf september 2017 gaat de gemeente het straatwerk in het Gangboord vernieuwen. Dit is een hele klus en duurt in totaal ongeveer 9 maanden. Voor de zomervakantie 2018 moet alles afgerond zijn.

MAAR vanaf december tot en met februari doen ze niets [dus tussen Kerstmaand tot en met Carnaval, waardoor de winkeliers er minder last van hebben].

Het hele project is in 6 fases geknipt: Er worden drie fases in 2017 uitgevoerd en drie fases in 2018.

Iedere fase duurt steeds tussen de drie en vier weken. De uitvoerder is Schapers uit Raamsdonksveer. Zij zullen een directiekeet plaatsen achter Marquart Architecten aan de Haven en zijn daar iedere woensdagmorgen aanspreekbaar voor informatie of problemen.

De bereikbaarheid van de winkels en kantoren neemt zeker af!

De vraag aan de collega ondernemers is:
• Willen de (medewerkers van) collega’s die de hele dag hier zijn hun auto’s parkeren bij de nieuwe LIDL supermarkt, net achter de Keizersdijk

De info die we de klanten kunnen geven is:
• We zijn een lange tijd lastiger bereikbaar
• In 2017 kunnen ze met de auto alleen langs de Keizersdijk zijde komen
• In 2018 kunnen ze met de auto alleen langs het Heereplein komen
• Voor voetgangers en fietsers houden ze noodpaatjes beschikbaar…

Het wordt overigens WEL erg mooi. Het straatwerk en gemeentegroen gaat erg lijken op de vernieuwde Keizersdijk. Er komt meer groen, het aantal parkeerplekken blijft gelijk en die verd#mde paaltjes verdwijnen…!

Nadere info en tekeningen staan op: http://www.geertruidenberg.nl/inwoners/projecten_43190/item/herinrichting-gangboord_134446.html

Met vriendelijke groet,
Marco Verbrugge