Huub Lommers legt VOG-bestuursfunctie neer

Afscheid nemen bestaat niet.
(Brief van Huub Lommers aan de VOG-leden en belangstellenden)

Beste leden en belangstellenden van de VOG,

Na een aantal jaren in het bestuur van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg te hebben mogen zitten, heb ik net voor de vakantie aangegeven mijn functie neer leggen. Niet omdat ik niet achter de activiteiten sta, maar simpelweg omdat er wat veranderingen aan zitten te komen bij mijn bedrijf die mijn aandacht behoeven en ik daardoor mij niet meer voor 100% in kan zetten in het bestuur en de vergaderingen die daar bij horen.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen wat ik heb gekregen om deze vereniging mee te mogen besturen en denk ik met veel plezier terug aan de evenementen welke we in de  afgelopen jaren op hebben mogen zetten. In het bijzonder denk ik daarbij terug aan de Network Coffees die ik de afgelopen jaren heb mogen organiseren bij restaurant de Triangel en dat ik aan de wieg mocht staan van een sterk verbeterde website en dito nieuwsbrief.

Ook wil ik mijn mede bestuursleden hartelijk danken, ik heb genoten van de (meeste) discussies en niet te vergeten de broodjes kroket tijdens de vergaderingen. Jullie zijn stuk voor stuk bevlogen  ondernemers die er voor de andere ondernemers het beste uit willen halen en daar vaak ook veel tijd in willen steken.

Toch heb ik ook een kritische noot richting leden, niet-leden en ook het gemeentebestuur. Ook ik had vroeger, vanaf de zijlijn, regelmatig commentaar over bepaalde zaken, maar ik heb deze club mensen nu van dichtbij mee mogen maken. Zij zijn bevlogen in het besturen van deze vereniging en stoppen hier vaak veel tijd in. En niet te vergeten, ze doen dit allen totaal onbezoldigd, gewoon omdat ze er plezier in hebben.

Denk hier in het vervolg eens aan als je commentaar ergens op geeft. Het is echt niet zo dat alles altijd goed gaat, maar ze doen het toch maar, vergeet dat niet. En commentaar geven mag natuurlijk, maar ik heb de meeste onfatsoenlijke dingen langs zien komen waardoor je je soms gaat afvragen waar je het allemaal voor doet. Je hoeft het zeker niet met alles eens te zijn, maar respectvol met elkaar omgaan is toch wel het minste wat je mag verwachten van ondernemers onderling, dan blijft het ook voor het bestuur leuk om dit te blijven doen. De wereld is al verrot genoeg op dit moment.

Natuurlijk blijf ik zelf gewoon lid van de VOG en heb ik aangegeven beschikbaar te blijven voor hand- en span diensten, dus we zullen elkaar in de toekomst zeker nog treffen bij een bijeenkomst of  evenement. Dus graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Huub Lommers
Scattando Events & Theatre