Primeur: VOG Netwerkontbijt bij Detron

Samen met Detron organiseren we op 13 okt 2017 van 08.00 tot ± 9:30 uur de éérste ontbijtsessie: ‘De werkplek van 2023’

Zoals eerder aangegeven, gaan we naar Detron Business Communications B.V. op het Lissenveld 61 (langs de A27) en pakken een broodje en een bak koffie. We vernemen hoe we over een paar jaar zullen communiceren. Alle vernieuwingen worden ons in sneltreinvaart getoond.
Ondertussen netwerken we wat met elkaar en ontmoeten we andere ondernemers uit de gemeente. De datum is nu definitief, volgende week ontvangen leden de officiële uitnodiging voor vrijdag 13 oktober om 08.00 tot ± 09.30 uur.

Inleiding op de ontbijtsessie door Detron: ‘De werkplek van 2023’.
Nog even vanuit huis een werkmail beantwoorden op je smartphone, een presentatie terugkijken op je tablet of overleggen met collega’s in een appgroep – wie kent het niet? Mensen gebruiken technologie veelvuldig in hun dagelijks leven. Waar in het verleden de ICT-manager leidend was bij bedrijven, zijn het tegenwoordig de gebruikers die bepalen wat er op de werkvloer gebeurt. Mensen zijn altijd en overal mobiel en online. Dat willen ze ook terugzien in hun werkomgeving – ook wel consumerization of IT genoemd.
Naast de vele voordelen, brengt dit voor veel organisaties ook de nodige uitdagingen met zich mee. Vraagstukken rondom mobiliteit en veiligheid zijn aan de orde van de dag. Denk hierbij aan zaken als: het gebruik van persoonlijke IT-middelen op de werkvloer, hoe om te gaan met de scheiding tussen zakelijke en persoonlijke data, het continue monitoren en beschermen van al deze apparaten, hoe voorkomen we Ransom of Malware infecties, de overstap van vast naar mobiel en meer.

Wat wij met u willen delen
Tijdens onze sessie ‘De werkplek van 2023’ vertellen wij u kort en bondig welke ontwikkelingen en technologieën de komende jaren een prominente rol gaan spelen en hoe deze passen binnen de werkplek van 2023. Aan de hand van een viertal thema’s: Cloud, Security, Connectivity en de Workspace.
Aangezien een groot deel van de bovenstaande thema’s bij veel bedrijven actueel zijn, willen wij u vragen alvast na te denken over wat voor u het meest interessant zou kunnen zijn. Worstelt u met veiligheid, het onderhouden en/of faciliteren van uw (mobiele) werkplekken, telefonie vraagstukken, wat de cloud voor u zou kunnen betekenen etc.

Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór zaterdag 30 september 2017. Deze aanmelding vindt u bij uw uitnodiging die u volgende week ontvangt. Hiermee kunnen we de catering bestellen en uw interesses inventariseren.
Hartelijk dank, en graag tot ziens op 13 oktober 2017 in ons pand aan de Lisseveld 61-63 Raamsdonksveer, waar we u met een heerlijk ontbijt zullen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Diana van Oudenaaren