Doorstart café De Oude Melkhaven

De Oude Melkhaven in Raamsdonk gaat open. Brian van Gool:”Alles alles meezit, kunnen we over een week of vier, vijf gaan draaien”.

De oude melkhaven in Raamsdonk. © Google

De Oude Melkhaven was vier maanden geleden voor het laatst open tijdens de Raamsdonkse kermis. Vanwege het overlijden van de eigenaar ging daarna de deur op slot. Vervolgens stond het pand aan de Kerkstraat enige tijd te koop. Op de achtergrond werd tijdens de zomer gewerkt aan een doorstart. “Ik vind het belangrijk dat de tent open blijft”, zegt Van Gool. “Ik loop er al tien jaar rond als medewerker en heb veel nieuwe ideeën om dingen te organiseren voor verenigingen. Daarnaast willen we beschikbaar zijn voor besloten feesten.”

Behoefte
Van Gool (28) is geboren in ’s Gravenmoer, maar woont inmiddels al jaren in Raamsdonk. “Ik denk dat er wel behoefte is aan een kroeg. Ik word nu al door heel veel mensen hierover aangesproken.” De komende weken wordt er nog het een ander verbouwd in De Oude Melkhaven. “Zo moet de vloer eruit en komt er een nieuwe vloer in.” Daarnaast is Van Gool nog in afwachting van de horecavergunning.

Bron: BN De Stem