VOG groeit weer boven de 300 leden

Met gepaste trots melden we dat het ledenaantal verder groeit. Trek je agenda en ontmoet de nieuwe leden tijdens de nieuwe netwerk momenten!

We hebben een drietal nieuwe bijeenkomsten georganiseerd. Dit zijn: het Network Breakfast, het Network Horeca & Retail en de Stand Up. Natuurlijk houden we de Netwerk Borrel en de Eindejaarsborrel ook in stand.

VOG Network Breakfast.
Op 13 oktober starten we met een VOG Network Breakfast.
We gaan naar Detron Business Communication B.V. op het Lissenveld 61 (langs de A27) en pakken een broodje en een bak koffie. We vernemen hoe we over een paar jaar zullen communiceren. Alle vernieuwingen worden ons in sneltreinvaart getoond. Ondertussen netwerken we wat met elkaar en ontmoeten we andere ondernemers uit de gemeente.

VOG Network Horeca & Retail.
Op 31 oktober starten we met een nieuw netwerkplatform:”Horeca & Retail”.
De eerste bijeenkomst vindt plaats bij Fort Lunet. Een nieuw Pluslid die gevestigd is in het gelijknamige fort langs de Donge. Eigenaar Mark de Kwaadsteniet zal zich kort introduceren waarna VOG-voorzitter Louis de Wit uitleg geeft over het specifieke platform waarvoor alle Horeca- en Detailondernemers zijn uitgenodigd. Na een korte uiteenzetting van zijn ideeën is er ruimte voor discussie. Onder het genot van een hapje en een drankje willen we nieuwe acties initiëren. Heb je de uitnodiging gemist, stuur mij een mail door hier te klikken.

VOG Stand Up Networkborel.
Leden presenteren zichzelf.  We bieden onze leden een podium waarop zij hun onderneming onder de aandacht van de VOG-leden kunnen brengen. Maximaal 3 ondernemers presenteren een kwartiertje hun bedrijf. De primeur vindt plaats bij De Stek op 23 november. Sprekers zijn :

VOG Eindejaarsborrel / MVO Prijsuitreiking 2017.
De Eindejaarsborrel zal dit jaar bij CSi plaatsvinden. Tijdens deze avond wordt de winnaar van de MVO 2017 bekend gemaakt. Daarnaast kan een kijkje in de keuken van CSi worden genomen. Daarna zal u een gezellige avond worden aangeboden voorzien van alle versnaperingen zoals u dat van ons gewend bent. De exacte datum en tijd heeft u nog te goed.

Daarom hebben we een overzicht voor u gemaakt zodat u niets hoeft te missen.

13 okt 2017 08:00 – 09:30 Network Breakfast  Detron Lissenveld 61 – 63 Raamsdonksveer
23 okt 2017 17:00 – 19:00 Network Borrel Layher B.V. Lissenveld 18 Raamsdonksveer
31 okt 2017 20:00 – 22:30 Network Horeca en Retail Fort Lunet Lunet 2 Raamsdonksveer
23 nov 2017 19:30 – 22:30 Stand Up Networkborrel De Stek proeven en beleven Kerklaan 19b Raamsdonksveer
2017 20:00 – 23:30 Eindejaarsborrel / MVO Prijsuitreiking 2017 CSI Industries BV Lissenveld 41 Raamsdonksveer

Namens het VOG bestuur,
Ron Broeders
Administratie VOG