VOG Network Breakfast @Detron

Samen met Detron organiseren we op 13 oktober van 08.00 tot ± 9:30 uur
de éérste ontbijtsessie: ‘De werkplek van 2023’.  Ben jij van de partij?

Op 13 oktober starten we met een VOG Network Breakfast. Een nieuw initiatief!

Samen met Detron organiseren we op 13 oktober 2017 van 08.00 tot ± 9:30 uur
de éérste ontbijtsessie: ‘De werkplek van 2023’.
We nodigen u uit met ons te ontbijten en te vernemen hoe we over een paar jaar zullen communiceren, of misschien al eerder dan we denken.

Nog even vanuit huis een werkmail beantwoorden op je smartphone, een presentatie terugkijken op je tablet of overleggen met collega’s in een appgroep. Wie kent het niet? Mensen gebruiken technologie veelvuldig in hun dagelijks leven. Waar in het verleden de ICT-manager leidend was bij bedrijven, zijn het tegenwoordig de gebruikers die bepalen wat er op de werkvloer gebeurt. Mensen zijn altijd en overal mobiel en online. Dat willen ze ook terugzien in hun werkomgeving, ook wel consumerization of IT genoemd.

Naast de vele voordelen, brengt dit voor veel organisaties ook de nodige uitdagingen met zich mee. Vraagstukken rondom mobiliteit en veiligheid zijn aan de orde van de dag. Denk hierbij aan zaken als het gebruik van persoonlijke IT-middelen op de werkvloer, hoe om te gaan met de scheiding tussen zakelijke en persoonlijke data, het continue monitoren en beschermen van al deze apparaten, het voorkomen van ransomware of malware infecties, de overstap van vast naar mobiel en meer.

Wat wij met je willen delen
Tijdens onze sessie ‘De werkplek van 2023’ vertellen wij kort en bondig welke ontwikkelingen en technologieën de komende jaren een prominente rol gaan spelen en hoe deze passen binnen de werkplek van 2023 aan de hand van een viertal thema’s: cloud, security, connectivity en de werkplek.

Aangezien een groot deel van de bovenstaande thema’s bij veel bedrijven actueel is, vragen wij je alvast na te denken over welk thema je het meest interesseert. Worstel je met veiligheid, het onderhouden en/of faciliteren van je (mobiele) werkplekken, telefonie vraagstukken, wat de cloud voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Geef bij je aanmelding aan waar je interesse naar uitgaat  zodat wij hier voorafgaand aan de sessie rekening mee kunnen houden.

Graag tot ziens op vrijdag 13 oktober 2017 op ons Detron kantoor in Raamsdonksveer, Lissenveld 61-63, waar we je met een heerlijk ontbijt ontvangen.

Aanmelden kan nog tot en met vandaag (woensdag 11 oktober). Klik hier om je aan te melden.

Met vriendelijke groet,
Diana van Oudenaaren