0162-239800 Probeert geld los te krijgen

Van verschillende leden hebben we het bericht gekregen, dat zij telefonisch zijn benaderd door een zogenaamde stichting Ziezo uit Geertruidenberg.

Zij zouden zich inzetten voor het gehandicapte kind en zoeken sponsors voor de aankoop van een busje.

Bij controle blijkt dat dit nummer niet wordt beantwoord en op de website www.wieheeftgebeld.nl wordt onder telefoonnummer:” 0162-239800 ” gemeld dat het waarschijnlijk om oplichters gaat. Niet op ingaan dus! 

5 gedachtes over “0162-239800 Probeert geld los te krijgen

 1. Het nummer bestaat wel is van stichting MVI kijk op stichtingmobiliteitvooriedereen.nl..
  Vind dit niet netjes zolang jullie je feiten niet goed nakijken. Dit is een keurige stichting en zal ze ook informeren zodat ze gepaste maatregelen kunnen treffen tegen dit bericht.
  Mvg Jan Hakkens

  1. Beste Jan,

   Onze redactie heeft 6x het telefoonnummer gebeld en kreeg geen verbinding. Ook de stichting ZieZo in Amsterdam weet van niets. Nu blijkt de naam “Sosijn” te zijn. We zullen opnieuw contact zoeken en als blijkt wat je stelt zullen we natuurlijk rectificeren.

  2. Beste Jan,

   SoSijn is inderdaad een bestaande onderneming. Zijn zijn gevestigd aan de Grote Kerkstraat 40 in Raamsdonksveer en zamelen geld in voor een bus waarmee ze gehandicapte kinderen vervoeren. De inzameling vindt plaats door de Stichting MVI in Den Hout. Deze stichting blijft telefonisch (0162-239800) onbereikbaar. Wij zullen het bericht rectificeren en Sosijn met haar doelstelling op correcte wijze onder de aandacht brengen bij onze leden en abonnees.
   Bedankt voor de tip!

   Met vriendelijke groet,

   Ron Broeders
   Secretaris VOG

 2. Volgens mij heten ze Sieso (of iets dergelijks) en zijn ze gevestigd in de Grote Kerkstraat.
  Ze bestaan en hebben inderdaad een busje voor gehandicapten vervoer …

Reacties zijn gesloten.