2e VOG-netwerkdiner woensdag 16 april

Na het succes van het eerste VOG-diner oktober 2013 zal woensdagavond 16 april het tweede VOG-netwerkdiner georganiseerd worden. Deelname hieraan is kosteloos voor maximaal 2 personen/ondernemers per VOG-lid. Aansluitend aan het diner zal gastspreker Peter Savelberg een gastpresentatie verzorgen waarbij ook niet-leden welkom zijn.

Het VOG-netwerkdiner (binnenkomst 17.30-17.45u) is een unieke mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner maar vooral om nader kennis te maken met collega-ondernemers.

Na het diner zal topspreker Peter Savelberg een gastpresentatie verzorgen over de gigantische impact die de “Tech-Revolutie” (online leren, online werken, online boodschappen doen, google-glass, 3D-printing, robotics, nano-technology, smart mobility, google-cars en high tech food production) de komende 10 jaar op stedelijke processen en op het stedelijke weefsel gaan krijgen; EEN WAKE UP CALL VOOR BESTUURDERS, managers en beleidsmakers bij bedrijfsleven en overheid!

Komt u ook?

Middels het inschrijfformulier in onderstaande link kunt u uzelf aanmelden. U kunt op het formulier aangeven of u gebruik wilt maken van het kosteloos diner (maximaal 2 personen/ondernemers per lid) of alleen naar de gastpresentatie komt. Het inschrijfformulier kan dan via mail of digitaal geretourneerd worden.