Adriaanse Transport gaat met 10% groeien

Adriaanse Transport Raamsdonksveer is – middels meer dan 70 ritten dagelijks – gespecialiseerd in de distributie binnen NL van 1 pallet tot complete wagenladingen binnen het business-to-business-segment. Sinds 1924 bestaat het bedrijf en met de professionele dienstverlening van het bedrijf wordt een groot aantal klanten in de regio bediend.

Adriaanse Transport creëert geen product maar levert een dienst (distributie&transport). Hierbij is het bedrijf afhankelijk van het aanbod bij de bedrijven in de regio en bij veel bedrijven is een positieve tendens vanuit een solide basis waar te nemen. De economische dynamiek vertoont verder positieve vooruitzichten en het transportvolume is daardoor groeiende.

Adriaanse Transport heeft daarom besloten om de capaciteit de komende maanden met ongeveer 10% uit te breiden. Een percentage dat bescheiden mag lijken doch de grootse capaciteitsuitbreiding is in het bestaan van het bedrijf. Het wagenpark zal daarvoor uitgebreid worden en ook zal op de Adriaanse-planning uitbreiding komen. Tevens zullen op organisatorisch gebied wat aanpassingen komen om te voorkomen dat het bedrijf ‘uit zijn jasje groeit’.

Meer info over Adriaanse Transport is te vinden op www.adriaanse.nl.