In samenwerking met uitgeverij EM de Jong bieden we vanaf heden de mogelijkheid aan VOG-leden om voordelig te adverteren op de VOG pagina in de Langstraat. De VOG pagina komt iedere maand in de Langstraat en bevat artikelen over VOG-leden, de VOG-agenda en ondernemersnieuws uit de regio.

VOG-week28Voordelig adverteren
Er zijn 3 vaste advertentieposities beschikbaar in het formaat 94×80 mm en de geplaatste advertentie is altijd full-colour. De kosten hiervan bedragen € 100,- excl. BTW, i.p.v. de losse advertentieprijs van € 137,60 ex BTW. Dat is een voordeel van bijna 30% voor u als VOG-lid. Wilt u van dit voordeel profiteren? Neem dan contact op met Paul Dooreleijers (06-23215982) van weekblad De Langstraat. Wees er snel bij, want de ruimte is beperkt!

Advertorials
Daarnaast biedt Uitgeverij EM de Jong exclusief aan VOG leden de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief advertorials te plaatsen (tekstproductie en fotografie niet inbegrepen). Het VOG tarief voor een halve pagina advertorial bedraagt € 300,- ex BTW i.p.v. € 495,-. En een hele pagina kost € 500,- ex BTW i.p.v. € 795,-. Dat is een stevig voordeel voor VOG leden! Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden bij Paul Dooreleijers (06-23215982).