Bezoekadres:
Baksweer 135
4941 LG  Raamsdonksveer
  +31 (0)6 – 4283 84 81
  www.cambridgeweightplan.nl
  AnitaKooijmans@hotmail.com
  Cambridge Weight Plan R’veer

Graag stel ik mij aan u voor…..

Mijn naam is Anita Kooijmans. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Zolang ik mij herinner heb ik altijd lopen stoeien met mijn gewicht. Vanaf mijn eerste zwangerschap bleef ik aankomen in gewicht.

Dus kroop ik achter de computer en ging googlen om uit te zoeken welk dieet het beste bij mij zou passen. Zo kwam ik terecht bij een onafhankelijke Cambridge consulent die mij fantastisch begeleid heeft. Voor mij was de begeleiding van de consulent echt heel belangrijk. Als ik het eventjes niet zag zitten moedigde zij mij weer aan om het programma weer op te pakken en door te gaan.

Om cliënten nog beter te kunnen begeleiden en om zelf scherp te blijven, ben ik in 2012 gestart met de opleiding Gewicht/voedingsconsulent Opleidingen2000 en in 2015 heb ik de opleiding ‘Uit de Ban van Emotie-eten’ afgerond.

Mocht u er ook klaar voor zijn om overtollig gewicht los te laten dan wil ik u hierbij graag helpen.

Ik hoop u snel te ontmoeten!

Bezoek de website

Contactgegevens