Arendse neemt Parkzicht over

2 jaar geleden heeft WSG de grond en onroerend goed overgenomen van sportcentrum Parkzicht in Raamsdonksveer met daarbij de exploitatie door Parkzicht Totaalsport bv als huurder. Dit bedrijf heeft dit echter niet succesvol kunnen volbrengen en is onlangs failliet gegaan. Met ingang van augustus zal daarom de Arendse-groep de exploitatie van het sportcentrum voortzetten en op korte termijn zullen WSG en Arendse het pand om gaan bouwen tot een moderne accommodatie dat dan weer klaar zal zijn voor de toekomst.

De Arendse-groep exploiteert ook Sporthal De Veste in Geertruidenberg waar op dit moment de oude horeca wordt omgebouwd tot een modern sportcafĂ©. In de sportaccommodaties in R’veer en G’berg kunnen,naast de particuliere sporters, bedrijven terecht voor (sport)evenementen, bedrijfsfeesten, presentaties, tentoonstellingen, beurzen, (actieve) vergaderingen, sportdagen en nog veel meer. Groepen tot 1500 personen zijn mogelijk.

De Arendse-groep is exploitant van 7 healthclubs, 3 zwembaden, een klimvoorziening, 10 fysiotherapie praktijken (de Fysiomore groep), CompanyCareNetwork B.V., een opleidingsinstituut met 10 opleidinglocaties (opleidingen2000 B.V.) en is mede eigenaar van het Personal Training concept Imotivate.
Vanaf september is Arendse licentiehouder geworden van de Arbodienst Feelgoodcompany waardoor werkgevers in de hele omgeving Den Bosch, Tilburg en Breda een arbodienst overeenkomst kunnen afsluiten en zullen er op 3 locaties van Arendse bedrijfsartsen en andere specialisten spreekuur houden.
De Arendse-groep is een familiebedrijf en 22 jaar geleden in Raamsdonksveer begonnen. Er werken 130 medewerkers.