Banenbeurs XL in Fort Gertudis

Op 21 september 2017 organiseert  WSP WerkLink tussen 14:00 en 17:00 uur een Banenbeurs voor Werkgevers uit de regio Dongemond.

Op Fort Gertrudis te Geertruidenberg.

Wat mag u verwachten?
Het WerkgeversServicePunt WerkLink organiseert de Banenbeurs XL voor werkgevers uit de regio Dongemond. De Banenbeurs XL is de plaats waar u in contact komt met werkzoekenden. U spreekt en selecteert kandidaten in een informele sfeer. Dit biedt u de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier de perfecte match te maken.

Kosteloze deelname
U ontmoet op 21 september bij Fort St. Gertrudis circa 600 werkzoekende, zo kunt u die belangrijke eerste indruk opdoen. Deelname aan de beurs is kosteloos.

Maatschappelijk Ondernemen
Door uw deelname aan de Banenbeurs draagt u bij aan het werkgeluk van een werkzoekende. Een mooie invulling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Banenbeurs XL? Neem dan contact op met één van de adviseurs van WSP WerkLink. U bereikt hen op het telefoonnummer 0162-374192 of via e-mail info@wspwerklink.nl. Het definitieve programma volgt.

Ja, ik wil deelnemen!
Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel? Meld u dan aan voor deelname aan de Banenbeurs. Klik op onderstaande button en geef aan onder welke bedrijfsnaam u wilt deelnemen en uw hoe wij u kunnen bereiken.

Aanmelden


Bron: Servicepunt Werkgevers West-Brabant