Bedankt ondernemers!

Beste ondernemers, hartelijk dank voor jullie lef, ambitie, passie en doorzettingsvermogen!

.

.

Trots!
Wij zijn trots op de ondernemers van de gemeente Geertruidenberg. Zij verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Elke derde vrijdag van november is daarom uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Dit jaar is dat op vrijdag 16 november.

.

Werklocatie ondernemers Theek5

.

Werkplek Theek5
Precies een jaar geleden werd op de Dag van de ondernemer de werkplek voor (startende) ondernemers en ZZP’ers in bibliotheek Theek5 in Raamsdonksveer officieel geopend. Een ideale werkplek met alle benodigde faciliteiten. Aan alles is gedacht. U kunt er overleggen met collega ondernemers en elkaar helpen. De naslagwerken liggen voor het grijpen. Grijpt u toch mis, dan kunt u gebruik maken van het internet via de gratis (beveiligde) WIFI. U kunt er kopiëren, printen en scannen. En dat allemaal onder het genot van een kop koffie of thee. En (bijna) iedere dinsdagmiddag is de accountmanager bedrijven van gemeente Geertruidenberg aanwezig.

Het afgelopen jaar is aan de ondernemerstafel veel kennis gedeeld, zijn er veel handen geschud en visitekaartjes uitgewisseld. Schuift u ook een keer aan?!

Bron: gemeente Geertruidenberg