winter

WintersportCanadaAmerika 
info@wintersportCanadaAmerika.nl
Tel.: 0162 497 500

Wij weten alles van wintersport in Canada & Amerika

Reisverslagen, praktische tips, leuke weetjes, bestemmingsinfo en nieuwtjes over wintersport in Noord Amerika. Dat vind je op WintersportCanadaAmerika.nl. Een inspiratieplatform voor skiën in Noord Amerika, geïnitieerd door Time Out Tours.

Door de jaren heen merkten we dat er nogal wat mythes bestaan over skiën in Noord Amerika. Te duur, te ver, te hoog, alleen voor skicracks. Onzin vinden wij! Wij zijn overal geweest en die beeldvorming is onjuist. Zo hoeft een week skiën in Canada inclusief vlucht, niet duurder te zijn dan een week in bijvoorbeeld Val Thorens of Ischgl. Dankzij de directe vluchten is je reistijd niet veel langer dan een autoreis naar een Europese skibestemming. Wij hebben dit podium gecreëerd om onze ervaringen, insidertips en reisverhalen te kunnen delen. Daarnaast is er ruimte voor gastblogs en besteden we aandacht aan hele praktische informatie zoals bagage, visa, klimaat en verkeersregels.

Reizen op maat

Op WintersportCanadaAmerika.nl kun je een offerte voor jouw reis naar Canada of Amerika vragen. Een skivakantie naar Amerika of Canada boek je niet zomaar online. Dus het liefst hebben we persoonlijk contact om precies te weten wat nu de wensen en verwachtingen zijn.