Bestuur VOG had ‘jaarlijks’ dinertje

Uw VOG bestuur vervult haar functie onbezoldigd. Maar weet dat we niet klagen…!

Het bestuur van uw ondernemersvereniging doet het ‘werk’ met liefde en plezier. De bestuursleden genieten driewekelijks van de vergadering waarbij veel actualiteiten worden besproken.

vog-bestuur-nieuw-logo

Daarnaast vindt er ongeveer maandelijks wel op een of andere manier een overleg met de gemeente plaats. En staan we natuurlijk altijd vooraan bij alle activiteiten zoals Netwerk Coffee’s en Netwerk Borrels.

We kietelen onszelf door tijdens de bestuursvergaderingen altijd heerlijke broodjes te nuttigen van VOG-lid Boelaars. In de afgelopen twaalf jaar zijn de broodjes-kroket een vast onderdeel van de emolumenten geweest…

Zo is er ook een traditie dat jaarlijks de bestuursleden met partners een etentje hebben. De voorzitter – die daarvoor verantwoordelijk is – beloofde dit al drie jaar, maar het kwam er maar niet van. Zondagavond 5 maart is het dan toch uiteindelijk gelukt. En wel bij de voorzitter thuis met VOG-lid Ronald Broeders als cateraar. Uitstekend geregeld!

Eerlijk is eerlijk, het is echt gaaf om actief te kunnen zijn binnen het VOG-bestuur. Er is altijd volop dynamiek, de standaarden zijn best hoog neergezet door de oud-voorzitter. Het is aan ons om steeds te blijven voldoen aan de wensen van 300 leden en te zorgen dat het ondernemersklimaat goed is en blijft in deze gemeente.

Bron: Bestuur VOG