Branche in Beeld: uw bedrijf in de schijnwerpers?

De VOG laat geregeld artikelen schrijven –door professionele journalisten- om lokale ondernemers positief in de schijnwerpers te plaatsen. Dit doen we nu willekeurig en we zijn bovenaan de lijst gestart. Wil u een keer opgenomen worden, meld u dan aan!

Banner Gallery VOG in beeld

Als VOG bestuur vinden we het belangrijk om u goed te informeren. Dit doen we bijna dagelijks door het lokale en regionale nieuws te scannen en alles dat belangrijk is voor u (als ondernemer) plaatsen we op onze website en/of nemen we over in de wekelijkse email nieuwsbrief. We zien dat de nieuwsbrief goed wordt gelezen en aan het doorklikken zien we dat ook de artikelen op de website goed scoren.

We schrijven zelf alleen ‘aankondigingen’. Dit artikeltje maar ook uitnodigingen voor de maandelijkse Network Coffee en de Network Borrel/BBQ worden door onszelf getypt. ALLE andere artikelen worden geschreven door professionele en onafhankelijke journalisten.

Zij schrijven artikelen die wij van belang vinden voor u als ondernemer, maar ook om gemeente/politiek goed te informeren over zaken die ondernemers aangaan. Zo hebben we bijvoorbeeld maandelijks een Poll. De uitslag van de Poll is soms de basis voor een objectief artikel.

Wij vinden we het van belang om specifieke Branches in Beeld te brengen. Alle 1.300 actieve voordeuren (ondernemingen in deze gemeente) zijn binnen Branches op de website in kaart gebracht en door u te benaderen. Wij gebruiken deze om statistieken te genereren voor onze gesprekken met de gemeente.

Wilt u met uw bedrijf in Branche in Beeld? Geef u dan even op via info@VOGweb.nl en zie hier een voorbeeld.

Weet dat de VOG Nieuwsbrief wekelijks naar bijna 1.000 emailadressen wordt verzonden en de VOG website dagelijks ruim 100 maal wordt bezocht. We kennen dus een aardig bereik als verenging met 300 leden!