Burger niet naar China, wel excursie

Recentelijk werd via de media bekend dat de raad van de gemeente Burgemeester Meijer niet toestaat om deze week met een handelsdelegatie mee te gaan naar China. Vanuit het VOG-bestuur is hierop het ludieke voorstel gedaan om een meerdaagse excursie binnen de gemeentegrenzen te doen om de toenadering van gemeente en bedrijfsleven nog verder te stimuleren. Burgemeester Meijer heeft vervolgens zelf contact opgenomen met het VOG-bestuur om gebruik te maken van dit ludieke aanbod.

Donderdag 17 april zal er daarom een excursiedag plaatsvinden waaraan, behalve burgemeester Meijer en een afvaardiging van het VOG-bestuur, tevens wethouder Louise Laurijssen en beleidsmedewerker economische zaken Lisette Flintrop zullen deelnemen. Een dergelijke excursiedag mag uniek genoemd worden binnen de gemeente Geertruidenberg en is een bevestiging van de huidige constructieve samenwerking.

De excursiedag zal donderdag 17 april 9u starten bij Ad Dekker Recreatie (Caravanbedrijf van het jaar 2008) waarna een productiebedrijf, een detaillist en een horecabedrijf bezocht worden welke bedrijven een goed beeld geven van wat er binnen deze gemeente aan unieke bedrijvigheid allemaal aanwezig is.