Camerabeveiliging Dombosch ook in 2015

Vanwege de beëindiging van de BIZ per 31-12 zou de collectieve beveiliging van en op bedrijventerrein Dombosch ook verdwijnen. Beveiliger Alert Group laat echter vandaag weten dat de beveiliging niet stopt:

Geachte heer/mevrouw,

Alert Security heeft op basis van de positieve aanmeldingen besloten om per 01 januari 2015 definitief door te gaan met de collectieve beveiliging voor bedrijventerrein Dombosch. Goed overleg met de ondernemers, gemeente en BIZ bestuur geeft ons een dusdanig vertrouwen in de toekomst dat we dit besluit willen en durven te nemen.

Concreet betekent dit dat het camerasysteem en de mobiele surveillance blijven functioneren ten gunste van (uitsluitend) de aangemelde bedrijven. Ook de additionele diensten – zoals met individuele bedrijven overeengekomen – zullen gecontinueerd worden.

Wij willen u hartelijk danken voor het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld. Januari zullen wij u verder informeren over de voortgang van het project want dit besluit tot doorgang willen we gebruiken als de start voor het optimaliseren van deze collectieve beveiliging met zoveel mogelijk deelnemers.

Voor nu rest ons u fijne dagen en een veilig Nieuwjaar toe te wensen.

Met vriendelijke groet,
John Kruythoff
Directie Alert Group