De dag begon met Fortune Coffee

Nu kun je de ochtend natuurlijk niet beter beginnen dan met goede koffie en daar hebben ze bij Fortune Coffee zeker verstand van.

Enlight1211
Woensdag 13 juni waren de ondernemers van de VOG te gast bij Fortune Coffee in Raamsdonksveer.
Als je de Brasem in Raamsdonksveer oprijdt kun je al niet om het bedrijf heen, de banners aan het pand en de compleet aangekleede overhead deur liegen er niet om, nu weet je zeker dat je ergens aankomt. Bij binnenkomst kom je eerst in de netjes verzorgde ontvangstruimte om vervolgens in de bedrijfshal te komen waar de koffiemachines en natuurlijk de koffie opgeslagen zijn.
Op deze vroege ochtend hoef je maar binnen te lopen in de hal en Robbie van Meggelen van Fortune Coffee aan te kijken en je krijgt in plaats van een “goedemorgen” gelijk een belangrijkere vraag: “Koffie?” Maar dat kan ook niet anders met het motto van het bedrijf: “eerst koffie!” Ja graag! De koffie smaakt  heerlijk en ook het ontbijt wat voor de ondernemers is verzorgd laat zich door de aanwezigen goed smaken.
 
Na een hartelijk ontvangst van Sabine van der Hulst uit monde van de VOG is het de beurt aan Robbie van Meggelen om een en ander over het bedrijf te vertellen. We leren hierbij dat Fortune Coffee een franchise onderneming is en de familie van Meggelen de regio Brabant voor haar rekening neemt. En dat is al een grote regio als je nagaat dat Fortune Coffee vijf beloftes na wil komen die bijna allemaal gaan over het persoonlijk contact met de klant en de omgeving. Met mensen verbinden en organisaties helpen groeien als missie waarbij ze vooral afspraken altijd na willen komen met een 24-uurs bereikbaarheid moet je je bedrijf letterlijk ademen en dat kunnen ze bij Fortune Coffee.
Vooral met het maatschappelijk ondernemen schoren ze hoge punten met mooie projecten in Oeganda waarbij ze heel wat gezinnen ondersteunen met het “Uganda Child Care Foundation om gezinnen weer in hun eigen levensonderhoud te laten voorzien.
Het bedrijf is in de laatste jaren behoorlijk gegroeid en voorziet regionaal op dit moment al 850 klanten van de beste koffie, dus wellicht krijg je zelf al regelmatig koffie van Fortune Coffee geserveerd.
Voor de ondernemers was het weer een leerzame ochtend, met heerlijke koffie, weer prima georganiseerd door de VOG.
Huub Lommers
namens de VOG