De Match van West-Brabant

Neem deel aan onze Banenbeurs XL op 20 september in Geertruidenberg.

Zodra je op zoek gaat naar personeel, heb je keuze uit veel mogelijkheden. En daar heb je niet altijd tijd voor als werkgever. Maar je wilt wel de juiste persoon voor de vacature vinden. Hoe pak je dit aan zonder veel tijd en geld kwijt te zijn aan werving en selectie? Wij bieden je dé oplossing, neem deel aan onze Banenbeurs XL op 20 september in Geertruidenberg en ontmoet in korte tijd een groot aantal werkzoekenden uit de hele regio Dongemond.

Ben je klaar voor de match?
Welke match je ook speelt of maakt, je ‘wint’ ‘m niet in je eentje. Daarom doen we het samen. Op donderdag 20 september 2018 bundelen alle regio’s van het Werkgeversservicepunt West-Brabant hun krachten. Waarom? Om nog meer werkgevers te helpen de juiste mensen te vinden om het werk gedaan te krijgen. Met als doel nog meer mensen aan de slag krijgen. Op 1 dag in heel West-Brabant organiseren wij ontmoetingen, gesprekken, workshops, beurzen en speeddates.

.
Waar

Wanneer
Opbouwen
Opening
Beurs

Programma WerkLink
Fort St. Gertrudis, Haven 54 in Geertruidenberg
Let op: Sommige navigatiesystemen bieden ook de optie Raamsdonksveer aan.
donderdag 20 september 2017
vanaf 12:30 uur
13:45 uur
14:00 – 16:30 uur

Maatschappelijk Ondernemen
Met je deelname aan de Banenbeurs XL draag je bij aan het werkgeluk van een werkzoekende. Een mooie invulling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Ja, ik wil deelnemen!
Ben je op zoek naar gemotiveerd personeel? Meld je dan aan voor de Banenbeurs XL.
Klik hier en vul de gegevens van jou en je collega’s in op de pagina van Eventbrite.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de Banenbeurs XL? Neem dan contact op met de adviseurs van WerkLink. Je bereikt hen op telefoonnummer 0162-374192 of via e-mail info@wspwerklink.nl.

Bron: www.wspwestbrabant.nl