Denk aan de lokale detailhandel

Begin 2010 is ondernemersvereniging BRUG opgegaan in ondernemersvereniging VOG en is het collectief weer wat verder gegroeid tot nu bijna 400 lokale bedrijven. Een collectief waarbinnen ernaar gestreefd wordt maximaal van elkaars mogelijkheden gebruik te maken. Met ondersteuning van VOG-organisatie en infrastructuur zullen consumentenacties en diverse evenementen georganiseerd gaan worden. Een gezonde en dynamische detailhandel is immers van groot belang voor een ondernemingsrijke gemeente zoals de gemeente Geertruidenberg.

Richting de feestdagen wil ondernemersvereniging VOG de aandacht vestigen op de lokale detailhandel middels de mogelijkheid tot het aankopen van een waardebon die besteed kan worden bij de VOG/BRUG-winkeliers. Leuk om weg te geven. Nuttig in het kerstpakket. Van/voor uw lokale winkelier.

De waardebonnen zullen vanaf volgende week beschikbaar zijn bij de informatiebalie van de C1000 en bij het VOG-bestuur (te bereiken via info@vogweb.nl). De waardebonnen zijn er in de uitvoering van 10 en 20 euro.