De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website http://www.vogweb.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer.

Inhoud en gebruik

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel de VOG zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van derden die betrouwbaar geacht worden, kan de VOG niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De VOG garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Wij wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website van de hand.

Informatie van derden

Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt de VOG geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan. Wanneer de VOG hyperlinks naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de via deze websites aangeboden producten of diensten door de VOG worden aanbevolen. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op andere websites is door de VOG niet beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Privacy

Wij verzamelen en publiceren gegevens van onze webbezoekers en leden met als doel een optimale communicatie en gegevensuitwisseling te bevorderen. We gebruiken de gegevens die onze leden aan ons verstrekken om services te leveren, te onderhouden en te verbeteren. De leden kunnen zelf bepalen welke informatie openbaar gemaakt wordt. We gebruiken gegevens die worden verzameld uit cookies en andere technologieën om uw gebruikerservaring en de totale kwaliteit van onze services te verbeteren. We zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen maar deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen daar waar het gemeenschappelijk of verenigingsbelang gediend wordt, zoals bijvoorbeeld voor zaken ten behoeve van de algemene veiligheid.

Nieuwsbrief/volgen blog

Indien u zich inschrijft voor de nieuwsbrief of inschrijft om het nieuws op de website te volgen,  wordt u bij de inlog om een persoonlijk e-mailadres gevraagd. Wij gebruiken uw persoonlijke e-mailadres alleen om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. U kunt zich ook voor de nieuwsbrief apart aanmelden, zonder dat u lid van de VOG bent. Afmelden van de nieuwsbrief kan via de afmeldlink in de nieuwsbrief.