Dombosch op glas(vezel)

Enkele ondernemers op Dombosch I en II zijn al enige tijd bezig om op deze industrieterreinen glasvezel mogelijk te maken. Een heel traject waar veel bij komt kijken.
Na een uitgebreide inventarisatie is er inmiddels bekend welke bedrijven er interesse hebben. Dit zijn er voldoende om de volgende stap te zetten. Dit houdt in dat de initiatiefnemers op dit moment bezig zijn om de volgende punten definitief uit te werken:
· Apparatuur
· Infrastructuur
· Abonnementen
· Contracten

Daarnaast vindt er overleg plaats met de gemeente en Spitters Elektrotechniek over het graafwerk zodat dit goed op elkaar is afgestemd en er geen onnodige fouten worden gemaakt. Ook worden er afspraken gemaakt rondom de financiering en over de centrale waar de glasvezelapparatuur komt te hangen(ook wel de Point-of-Presence ,PoP, locatie genoemd). Als dit plaatje compleet is kunnen de initiatiefnemers de verkoopprijzen berekenen. Binnenkort kunnen de aangemelde bedrijven hierover een brief verwachten. Hierna hebben alle geïnteresseerde bedrijven de keuze of ze definitief mee willen doen. Na deze inventarisatie wordt beslist of de aanleg een definitieve go/no go krijgt.

Heeft u zich nog niet ingeschreven en wilt u dat alsnog doen, neem dan contact op met één van de initiatiefnemers. Via volgende link kunt u meer informatie vinden over dit project:

www.domboschopglas.nl