Eenduidige huisnummers Dombosch

Alle bedrijven op bedrijventerrein Dombosch hebben een schrijven van de gemeente gehad waarin vermeld staat dat er sprake is van een onnodig rommelig beeld vanwege veel eigen verwijzingen in de gemeentelijke bermen door bedrijven. En om een rustig straatbeeld te krijgen krijgt ieder bedrijf dan ook een portaal met huisnummer. Een project dat gefinancierd wordt vanuit het reviltaliseringsproject Dombosch.

Een rommelig straatbeeld?

Het schrijven was ons niet geheel duidelijk en daarom 4 februari een mail naar de gemeente gestuurd met het verzoek om een nadere uitleg. Een reactie bleef echter uit maar het bedrijf dat de opdracht na aanbesteding heeft gekregen (Schellenbach Raamsdonksveer) gaf wel een nadere toelichting.

En die is relatief eenvoudig. Want gebeurt het ook wel eens dat u in de goede straat staat maar weet niet welk huisnummer bij welk pand hoort? En dit zou tot het verleden moeten behoren na de invoering van deze eenduidige portalen met huisnummers op bedrijventerrein Dombosch. Bedrijven – die het nu netjes verzorgd hebben doch in de gemeentelijke berm – zullen deze verwijzingen nu overigens wel moeten verwijderen.