EnergieWonen/ZON7 en EWiS overname door Essent

Op 8 januari 2019 maakt Remco van Vemden de overname bekend.

Vandaag heeft Essent aangekondigd dat wij, EnergieWonen / ZON7 en EWiS, met hen zijn overeengekomen om onze bedrijven over te nemen. Wij zijn blij en trots dat we onze bedrijfsactiviteiten versterkt gaan voortzetten met Essent en haar Service Partners. Essent heeft een landelijk netwerk van Service Partners die verschillende aan energiegerelateerde diensten leveren. Zo levert en installeert Volta Solar in Limburg net als wij zonnepanelen. Met deze overname zijn wij onderdeel geworden van dit sterke netwerk, terwijl we onze bedrijfsactiviteiten zelfstandig voortzetten. Tegelijkertijd profiteren we van de slagkracht, expertise en middelen van Essent en haar Service Partners.

Wat verandert er voor u?
In principe verandert er niets. Onze bedrijven blijven met hetzelfde hoge serviceniveau en dezelfde kwaliteit hard werken aan het tevreden maken van onze groeiende groep klanten. Met Essent krijgen we wel toegang tot meer kennis binnen het netwerk van vergelijkbare Service Partners, en daar zijn we erg blij mee.

Nog vragen?
Als u over deze aankondiging nog vragen heeft, sta ik u uiteraard graag te woord. In dat geval kunt u contact met uw contactpersoon binnen EnergieWonen/ZON7/EWiS. Ik vertrouw erop u op deze manier goed te hebben geïnformeerd!

Met een zonnige groet,

Remko van Vemden
Directeur