Enquête over veiligheidsgevoel centrum R’veer

Vanaf eind augustus houdt de gemeente een enquête over het veiligheidsgevoel in het centrum van Raamsdonksveer.

Als inwoner van de gemeente kunt u deelnemen aan deze enquête.

De resultaten dienen als input voor de vraag of er wel of geen cameratoezicht nodig is in het centrum van Raamsdonksveer. De (digitale) enquête wordt aangeboden via deze website en onze social media kanalen. Inwoners die niet over internet beschikken, kunnen een papieren enquête invullen in het gemeentehuis.

Waar gaat de enquête over?
De vragen in de enquête gaan uitsluitend over het centrumgebied van Raamsdonksveer en zijn specifiek gericht op de subjectieve veiligheidsbeleving. Voelt u zich veilig in het centrumgebied en zo niet, waar heeft dat dan mee te maken?

Voor wie is de enquête?
De enquête is bestemd voor alle inwoners van de gemeente. U bezoekt immers het winkelgebied, de aanwezige horecagelegenheden en de evenementen. Bij de analyse wordt gekeken of er verschillen in veiligheidsbeleving zijn tussen de diverse postcodegebieden in de gemeente. Of bijvoorbeeld inwoners van het centrumgebied in Raamsdonksveer de omgeving anders beleven dan inwoners van de kernen Raamsdonk en Geertruidenberg.

Wat gaan we doen met de resultaten?
Na de verwerking van de resultaten en het uitvoeren van een analyse gaan we vervolgstappen bepalen. Uiteraard informeren we u over deze vervolgstappen.

Link naar enquête

Bron: Nieuwsbrief gemeente Geertruidenberg