ESQ Advocaten lanceert ESQUIRE

Het antwoord op ieder HR-vraagstuk: ESQUIRE is een online platform met informatie, model-overeenkomsten en -brieven mbt alle HR-thema’s.

Op praktische vragen in werving, selectie, ziekte, verzuim en flexibel werk worden direct beantwoord en oplossingen worden geboden. Moet ik mijn werknemer een transitievergoeding betalen? Wat is cruciaal bij het opstellen van arbeidsovereenkomst? Welke mogelijkheden heb ik ten aanzien van een langdurig zieke medewerker? Dit zijn praktische HR-vragen waar ESQUIRE een inhoudelijk, helder antwoord op heeft.

Waarom ESQUIRE?
Als advocatenkantoor richten wij ons op de ondernemer. Dagelijks spreken we ondernemers die zitten met problemen aangaande personeelszaken. Vaak ontbreekt gedetailleerde kennis over HR, of wil men zeker weten dat de juiste keuze gemaakt wordt. Het afsluiten van arbeidsovereenkomsten is namelijk secuur werk en kan ingrijpende gevolgen hebben. ESQUIRE biedt antwoord op de meest voorkomende HR-vragen, en is een bron van informatie voor ondernemer en professional. Grotere organisaties met een HR-afdeling kunnen de portal gebruiken voor kennisontwikkeling.

Hoe werkt ESQUIRE?
ESQUIRE is er in abonnementsvorm, maandelijks opzegbaar. Voor €25 per maand hebt u onbeperkt toegang tot de arbeidsrechtportal. Daarnaast zijn er upgrades beschikbaar waarmee u toegang krijgt tot modelovereenkomsten en modelbrieven. Ook is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief advocatenbijstand in uw abonnement op te nemen. Uiteraard wilt u het eerst proberen. We geven u daarom één week gratis toegang tot de portal.
ESQ Advocaten is een kantoor met vestigingen in Breda en Raamsdonksveer. Betrokkenheid staat centraal in alles wat we doen. Oplossingen bieden is de kern van ons werk. Snel, transparant en adviserend. Mocht u interesse hebben in een abonnement op ESQUIRE, vul dan dit formulier in. Hebt u een vraag en wilt u ons liever even spreken? Bel dan naar 0162-523033 of stuur een mail naar info@esq.nl.

Bron: ESQ Advocaten – Stan Voskuilen.