Feestelijke opening centrum zaterdag

Op zaterdag 15 november om 14:00u zullen het Heereplein, het Anker en de Hoofdstraat door wethouder Kevin van Oort officieel worden heropend.

De afgelopen tijd, en nog steeds, is er druk gewerkt aan het opknappen van het centrum van Raamsdonksveer. Het Heereplein, de Hoofdstraat en het Anker zijn nu klaar. Samen met bijna alle ondernemers in het centrum is een programma samengesteld met medewerking van meezingkoor San’G’doel, blaaskapel De Zwervers en muziekvereniging Switch. Ook hebben de ondernemers in samenwerking met de gemeente voor een leuke verrassing gezorgd.

De opknapbeurt van het centrum van Raamsdonksveer is al enige tijd bezig. Een groot project dat in fasen wordt uitgevoerd. Eerst de Keizersdijk en nu zijn ook het Heereplein, de Hoofdstraat en het Anker gereed. Er wordt druk gewerkt in de Vrijheidstraat en vervolgens gaat men aan de slag aan het eerste gedeelte van de Haven. Na iedere reconstructie zijn er altijd wat schoonheidsfoutjes en uiteraard gewenning met de nieuwe situatie, maar voorop staat dat het centrum er weer als nieuw uitziet. Ook de komende jaren zal het centrum aan veel ontwikkelingen onderhevig zijn. Wethouder Van Oort: “Er worden komende tijd flinke stappen gezet in het centrum en het is goed om dat tussentijds te vieren en daarmee ook trots te zijn op het centrum van Raamsdonksveer”.

Ondernemers uit het centrum hebben in samenwerking met de gemeente gezorgd voor boodschappentassen met een verrassing er in. Er zijn 200 tassen om uit te delen na de officiële opening, dus kom zeker even een kijkje nemen! De officiële opening zal om 14:00u plaatsvinden. Het programma duurt ongeveer tot 15:30u.