Fijnevent R’veer nu in ook België

Na het openen van een tweede kantoor begin dit jaar in Zuid Afrika is VOG-lid Fijnevent uit R’veer sinds oktober nu ook gevestigd in België en dit onder de leiding van Astrid de Jong.

Astrid de Jong is al 15 jaar aktief in de evenementenbranch. Zij is een vakvrouw pur sang die door de jaren heen bekend is geworden door haar gevoel voor kwaliteit, creativiteit en sterke communicatievaardigheden. Sinds 1995 speelt Astrid de Jong voor The Walt Disney Studios een zeer belangrijke rol in het organiseren en coördineren van al hun evenementen zowel in de Benelux als in Europa.

In het prille begin van haar Disney periode heeft zij Hans van Avendonk (mede-eigenaar van fijnevent) leren kennen. Al snel werd duidelijk dat deze twee gedreven personen samen een bijzondere creative klik hadden en visie hoe een geslaagd evenement eruit moest zien. Samen hebben ze dan ook al vele Disney evenementen naar alle tevredenheid gecreëerd en uitgevoerd. Vandaar nu de logische stap naar het partnership tussen Astrid de Jong in België en Jos van den Broek en Hans van Avendonk van fijnevent in Nederland.