Financiering? Denk eens aan business angel

Bent u op zoek naar geld om de groei van uw bedrijf te financieren, of heeft u plannen voor het in de markt zetten van innovatieve producten of diensten? Dan kan het zijn dat het inschakelen van een zogenaamde ‘Business Angel’ voor u de oplossing is voor uw financieringsbehoefte.

KvK

Wat zijn Business Angels?

Business Angels is de verzamelnaam voor privé-investeerders in bedrijven. Vaak zijn Business Angels vermogende ex-ondernemers die interesse hebben in zakelijke investeringen in andere ondernemingen. Door hun ervaring als succesvolle ondernemer kunnen Business Angels u niet alleen van geld voorzien, maar u ook bijstaan met advies en helpen uw netwerk uit te bouwen. Zeker in deze tijd, waarin financiering door de bank niet altijd tot de mogelijkheden behoort, kan het inschakelen van een Business Angel uitkomst bieden.

Meer weten over de mogelijkheden?

De Kamer van Koophandel heeft informatie over Business Angels voor u verzameld op kvk.nl/businessangel. Daar treft u ook onze Business Angel Scan aan, waarmee u kunt zien of een Business Angel voor uw bedrijf of uw plannen een goede oplossing is.