Flinke besparingen VOG ondernemers !

Ondernemers kunnen flink besparen op energiekosten middels VOG-lidmaatschap!
Raamsdonksveer – Ondernemers welke lid zijn van ondernemersvereniging VOG kunnen o.a. profiteren van aantrekkelijke tarieven bij de inkoop van elektriciteit. Besparingen van meer dan 50%!! zijn hierbij mogelijk.
De ondernemersvereniging VOG (Verenigde Ondernemers Geertruidenberg) is met 300 ondernemers als lid de ondernemersvereniging binnen de gemeente Geertruidenberg. Lidmaatschap van de VOG is mogelijk voor iedere ondernemer gevestigd binnen de gemeente Geertruidenberg (en dus ook voor detaillisten, agrariërs, horeca-exploitanten, enz.). Speerpunten binnen de VOG zijn:
  • Geld besparen door middel van collectieve inkoop
  • Belangenbehartiging
  • Stimuleren economische bedrijvigheid
  • Creëren en behouden van een ondernemersnetwerk
Enthousiasme, inzet en ambitie van de individuele ondernemer bepalen het nut wat de ondernemersvereniging voor hem/haar, en daarmee voor het collectief, kan hebben. De VOG bestaat voor en door de leden. Het bestuur van de VOG heeft hierbij een coördinerende en stimulerende taak.
Echter ook een passief lidmaatschap, waarbij belangrijkste doel is om gebruik te maken van de voordelen van collectieve inkoop, is voor de gemiddelde ondernemer binnen de gemeente Geertruidenberg meer dan zinvol. Neem bijvoorbeeld de mogelijke besparingen door de collectieve inkoop van elektriciteit.
Binnen het collectieve VOG-elektriciteitscontract is met Essent voor een periode van 2 jaar een vast tarief afgesproken van 5,89 (normaal uren)/2,25 (laag uren)(tarieven in eurocent per kWh). Wanneer u nu als ondernemer een meerjarig tarief wilt afsluiten bij Essent krijgt u bijvoorbeeld de volgende tarieven aangeboden: 9,26 (normaal uren)/ 4,76 (laag uren).
Door geen lid te zijn van het VOG en niet deel te nemen aan de collectieve inkoop van stroom betaalt u op basis van deze tarieven 57% meer voor een kWh normaal uren. Wanneer u 1.000 kWh per maand verbruikt kunt u circa €30,- per maand/€360,- per jaar besparen middels uw VOG-lidmaatschap. Dit lidmaatschap kost u echter slechts €100,- per jaar.
De VOG-werkgroep energie is momenteel bezig met het volgende collectieve inkoopcontract voor elektriciteit. Wilt u als plaatselijke ondernemer ook meeprofiteren van deze collectiviteit? Wordt snel lid van de VOG via de website vogweb.nl (geef bij inschrijving aan dat u nog met het project elektriciteit mee wilt doen). Ook voor meer informatie over ondernemersvereniging VOG kunt u terecht op de website www.vogweb.nl.