De VOG vindt het belangrijk dat de belangen van de leden zo goed mogelijk behartigd worden. Informeren is een belangrijke taak.

Om die reden hebben we onze leden gevraagd, hun vragen met betrekking tot het ondernemen in de komende 4 jaar naar de redactie te sturen. Deze vragen hebben we verzameld en in een overzicht geplaatst. Dit overzicht is naar de 7 kiesbare politieke partijen gestuurd. De antwoorden hierop vind je hier.

Als je het artikel nog een wilt lezen zoals dat gepubliceerd is in de Langstraat, klik hier.

Vervolgens hebben we de lijsttrekkers van de 7 partijen geïnterviewd op basis van hun Verkiezingsprogramma. Met uitzondering van de Socialistische Volkspartij. Zij hadden vanwege de korte tijd een programma opgesteld. In dit gesprek worden een aantal voor partij belangrijke zaken, besproken,  waarbij de VOG vragenlijst een bron vormt. Daarnaast heeft partij het FNV–10 punten programma en de handreiking van MKB–Nederland 2018 opgenomen in haar programma.

We hebben alle interviews voor u in een overzicht geplaatst zodat u deze nog eens rustig kunt nalezen. Het overzicht is in de volgorde zoals op het stemformulier.

Lokaal+