Glas Gecoate VOG Breakfast in Poetshal 18

Poetshal 18 heeft veel klanten uit de autoindustrie, maar ook het industrieel materieel en  de scheepvaart is een grote klant.

Het is woensdagochtend, acht uur in de ochtend, en ondernemers begeven zich naar de Zalmweg in Raamsdonksveer. Om precies te zijn naar Poetshal 18 waar het team van Robin Vartiainen al klaar staat voor de VOG Network Breakfast.

Nu is het bij een dergelijk ontbijt de gewoonte dat er een rondleiding en/of een praatje plaats vindt van een van de mensen van het bedrijf. Ook vandaag niet anders, maar als je naar een poetshal gaat verwacht je een hele loods vol met auto’s en ander materiaal, poetsdoeken, potjes, slangen en vooral heel veel smeer, een beetje zoals een gemiddelde autogarage.

Maar bij Poetshal 18 is dat toch anders. Het eerste wat opvalt is de schone loods, mooie gesorteerde rekken, een zeer nette balie inclusief een indrukwekkend aquarium met haaien erin en één auto in de spotlights gezet. Natuurlijk weet je dan best dat er andere auto’s en materiaal op het terrein staan, maar je weet ook meteen dat ze bij Poetshal 18 de klant en in dit geval de ondernemers serieus  nemen en echt moeite doen om een goede indruk te geven. En dat is zeker gelukt!

Ook het ontbijt zelf is weer prima verzorgd, niet te veel, maar zeker ook niet te weinig, precies goed voor het doel van een Network Breakfast. En als je dan denkt dat een poetshal alleen auto’s poetst, dan is daar Robin Vartiainen die je in zijn presentatie zeer helder en duidelijk uitlegt dat ze toch echt  wel wat verder gaan dan dat. Poetshal 18 heeft uiteraard veel klanten uit de autoindustrie, maar ze draaien de hand zeker niet om voor het industrieel materieel en ook de scheepvaart is een grote klant. Daarnaast zijn ze ook nog gespecialiseerd in glascoating en zijn ze speciaal daarvoor gecertificeerd dealer.

Glascoating, zo leren we deze ochtend, is een van de laatste ontwikkelingen in de automotive industrie, het zorgt voor een jaren lang beschermde laag van de lak, welke zelfs zelfreinigende eigenschappen heeft. En met een levensduur tot maar liefst 5 jaar hoef je je voorlopig geen zorgen meer te maken over het poetsen van je auto.

Robin vertelt verder over het ontstaan van het bedrijf vanaf 2007 en welke groei ze door hebben gemaakt en alleen dat is al een indrukwekkend verhaal. Als je motto is dat “niets te gek” is, dan groei je vanzelf door en gezien het enthousiasme van Robin, wie weet waar ze over een paar jaar zitten.

Het was weer een geslaagd ontbijt, georganiseerd door de VOG Academy, het zou mooi zijn als er nog meer ondernemers naartoe zullen komen, want ook de gelegenheid tot netwerken na de presentatie kan voor iedereen ook lucratief zijn. Op naar de volgende!

Bron: Webredactie