Glasvezel Dombosch van start

Alle voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op Dombosch I&II zijn afgerond. De noodzakelijke vergunningen zijn verstrekt en de planning is klaar. Binnenkort gaan men dan ook aan de slag met de aanleg.

Of men nu een contract heeft of (nog) niet, het is de bedoeling dat bijna alle panden aangesloten worden (tot in het pand). Voor wie nu nog geen verbinding afneemt geeft dit de mogelijkheid om in de toekomst zonder extra graafwerkzaamheden, dus overlast, eenvoudig over te stappen naar een snelle glasvezelverbinding.

Volgens de planning gaat men in week 49 (5 december 2011) van start met de aanleg van de hoofdstructuur. Afhankelijk van het weer wordt de eerste verbinding in week 2 (13 januari 2012) opgeleverd. Stichting Glasvezel Dombosch informeert u voorafgaand aan de werkzaamheden en vraagt om uw medewerking.

Alhoewel het glasvezelproject los staat van de kwaliteitsimpuls Dombosch heeft er natuurlijk wel afstemming plaatsgevonden en is de planning van beide projecten op elkaar afgestemd. De werkzaamheden van de glasvezel zijn afgerond voordat de gemeente actief aan de slag gaat met de uitvoering van de maatregelen van de kwaliteitsimpuls.