Gratis adverteren voor VOG-leden

De coronacrisis raakt ons allemaal enorm. En alle ondernemers doen al het mogelijke om het hoofd boven water te houden. Om in deze moeilijke tijden onze leden enigszins te helpen bieden we de mogelijkheid om in de maand april kosteloos te adverteren op een van de digitale informatiezuilen aan de Maasdijk en Wilhelminalaan.

Dus bezorg jij nu maaltijden aan huis omdat je restaurant gesloten is? Of is jouw winkel wel gewoon open en wil je dat aan onze inwoners laten weten? Of wil je gewoon jouw product of dienst promoten omdat je die extra publiciteit goed kan gebruiken? Stuur dan een mail naar info@vogweb.nl met bedrijfsnaam, naam, telefoonnummer en e-mail en lever een afbeelding  met jouw advertentie aan. Op deze pagina staan de complete aanleverspecificaties.

Deze actie loopt in ieder geval tot eind april 2020. Uiteraard hoeven ook onze reguliere adverteerders deze maand niet te betalen. De hoeveelheid ruimte is beperkt, dus laat snel weten of je hiervan gebruik wilt maken. De enige voorwaarde is dat je lid bent van de VOG.